Waarom PIT?

PIT helpt je om je mooiste dag onvergetelijk te maken!

Want jullie uit bruidspaar worden overspoelt met bedrijven die allemaal iets kunnen betekenen voor jullie bruiloft. Als je op internet surft, kun je zelfs door de bomen het bos niet meer zien. Het zijn allemaal sites, het ene bedrijf nog mooier dan de andere…

Maar welke moet je nu kiezen?

PIT heeft zich daarom gebundeld; geselecteerde en unieke bedrijven uit de trouwbranche. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Uit elke branche heeft PIT 1 bedrijf geselecteerd als deelnemer; zodat jullie als bruidspaar direct kunnen zien waar je het beste je pak kan kopen of welke bloemist je moet hebben als je de mooiste bloemen voor jullie dag zoekt! Maar ook kunnen jullie een huwelijksnacht boeken bijzonder B&B!

Een makkelijk overzicht van unieke bedrijven van alles wat je nodig bent voor je mooiste dag!

Op de website van PIT kunnen jullie alle bedrijven zien die lid zijn van PIT. Makkelijk en overzichtelijk hebben wij elk bedrijf een pagina gegeven om zich te kunnen presenteren! Kun je direct een goede indruk krijgen van het PIT-lid.

Extra boven op dat PIT voor jullie bedrijven selecteert, geven de leden een extraatje weg aan de bruidsparen die bij een PIT-Lid iets besteld of boekt.

Hoe meer bedrijven jullie dus benaderen voor jullie mooiste dag, hoe meer korting of extraatjes jullie kunnen krijgen. Wie wilt dit nu niet? Vb: heb je een prachtige jurk uitgezocht en besteld bij De Bruidssalon Stadskanaal en kom je hierna bij &bloemen in Borger om je bruidsbloemen uit te zoeken en te bestellen? Dan geeft &bloemen jullie de eerste 10 dag-gasten corsages t.w.v. $ 45,00 euro cadeau! PIT kan voor jullie dus echt geld besparen met de beste bedrijven uit de regio!