Videograaf

R.J. Ketelaar Video Producties

Gespecialiseerd in het maken van trouwreportages

 


 

Van jullie trouwdag maak ik echt een onvergetelijke dag, een professioneel vervaardigde DVD of Blu-Ray, en dat alles afgestemd op jullie ideeën en wensen. Jullie trouwdag is een unieke gebeurtenis, die je natuurlijk niet snel wilt vergeten. Ik kan deze dag op een unieke manier vastleggen op DVD of Blu-Ray.Eigen ideeën worden zeer op prijs gesteld en samen kunnen we kijken wat er allemaal mogelijk is.

Eigen wensen

Ik nodig jullie uit voor een persoonlijk gesprek waarin jullie al je wensen en ideeën kenbaar kunnen maken. Dit wordt de basis van jullie video. Ook vraag ik jullie om op papier te zetten wat er waar allemaal gaat gebeuren op jullie trouwdag, zodat ik op het juiste moment op de juiste plek kan zijn.

Werkwijze

Ik proberen zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven en enkel spontane opnamen maken. Niemand zit te wachten op een geregisseerde film waarin op commando gelachen of geproost wordt. De charme van een trouwfilm zit juist vaak in de spontaniteit. De mooiste opnamen zijn opnamen waarbij jullie én jullie gasten zich ontspannen en relaxed voelen.

Online bekijken!

Bovendien is er de mogelijkheid om jullie videoreportage via de site jetrouwdagopdvd.nl/reportages online te bekijken. Door middel van een eigen inlog code, zo kunnen jullie, overal ter wereld waar een internetverbinding is, de film bekijken of laten zien,

Tweede camera

Om een nog professioneler resultaat te krijgen gebruik ik altijd tijdens de ceremonie en/of de kerkdienst een tweede camera dit zorgt er voor dat de uiteindelijke video voor meer kijkplezier en een nog mooier eindresultaat. Eén camera bemand en de andere onbemand vast op een statief, tijdens de montage worden de beelden gesynchroniseerd en wisselen de beelden van de beide camera’s elkaar af of worden gecombineerd (Picture In Picture). Zo kan de ene camera jullie opnemen terwijl de andere camera de ambtenaar, predikant of gasten opneemt. En zo voorkom je ook dat er onnodig veel bewegingen van de camera in beeld komt, wat tengoede komt aan de film, en zorgt voor rustigere beelden.