Vertrektijden PIT-Trein

Ga met PIT mee in de PIT stoomtrein!

4 prachtige gerestaureede stoomtreinen van de STAR zijn speciaal voor de PITbruidsbeurs aangekleed in thema's. Ook word u tijdens de rit verrast door verschillende bedrijven op gebied van trouwen.

Maar wat misschien NOG leuker is: op het station van Veendam staan 37 cadeaus van de deelnemende bedrijven waar u kans op kan maken! WIN JE BRUILOFT BIJ ELKAAR! Hoe leuk is dat! Vergeet dus niet je treinkaartje en ga mee met de PITstoomtrein!

Want wie wil nu niet hun bruiloft bij elkaar winnen?

Hieronder een overzicht van de vertrektijden PIT-Trein op zondag 27 september 2015:

1ste rit PITstoomtrein:

Vertrektijd PIT-stoomtrein Stadskanaal
12.00 uur

Aankomsttijd Veendam
12.45 uur

Vertrektijd Veendam retour Stadskanaal
13.15 uur

Aankomsttijd Stadskanaal
14.00 uur

 

2de rit PITstoomtrein:

Vertrektijd PIT-stoomtrein Stadskanaal
15.00 uur

Aankomsttijd Veendam
15.45 uur

Vertrektijd Veendam retour Stadskanaal
16.15 uur

Aankomsttijd Stadskanaal
17.00 uur

S*T*A*R

Voor deze rijdagen wordt de dienstregeling nader vastgesteld en op een later tijdstip gepubliceerd via folders en website. Er kan een afwijkend tarief geldig zijn voor deze treinritten. De ritten worden doorgaans uitgevoerd met historische rijtuigen getrokken door een historische stoom- of diesellocomotief. De S•T•A•R behoudt zich het recht voor om voor haar moverende redenen ander materieel in te zetten, danwel af te wijken van de dienstregeling. Bij het betreden van de stations en halteplaatsen en het gebruik maken van het materieel worden de Algemene Voorwaarden van de S•T•A•R gehanteerd. Deze zijn gepubliceerd op de stations en zijn op aanvraag verkrijgbaar.