Trouwkaarten

Grafisch ontwerp & illustratie

Nienke van Kasteel

Eigenlijk zegt mijn logo al genoeg. Grafisch Ontwerp & Illustratie, dat is wat ik doe. Een uniek en op maat gemaakte trouwkaart. Het mooiste voor jullie mooiste dag!
Allereerst kom ik vrijblijvend langs om jullie wensen door te nemen. Ik neem dan voorbeelden mee en verschillende soorten papier en enveloppen. Zo kunnen jullie goed zien en voelen wat mogelijk is. Daarna ga ik precies uitzoeken hoeveel het drukken, snijden, vouwen e.d. gaat kosten. Dit krijg je op papier om een goed besluit te kunnen maken.

Bij akkoord ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie eigen, unieke trouwkaart. Deze ontvangen jullie digitaal, waarna verschillende aanpassingen nog mogelijk zijn. Na goedkeuring van het ontwerp, bestel ik een drukproef. Zodat je de trouwkaart kunt voelen, vasthouden en ervaren. Bij ontvangst van de drukproef ontvang je ook een aantal proef-enveloppen. Jullie kiezen een envelop en geven eventuele aanpassingen voor de trouwkaart door. Dan gaat de trouwkaart in druk! En heb je hem vaak die week nog in huis.