Trouwkaarten

Nienke van Kasteel

Grafisch ontwerp en illustratie van trouwkaarten

Eigenlijk zegt mijn logo al genoeg. Grafisch Ontwerp & Illustratie, dat is wat ik doe. Een uniek en op maat gemaakte trouwkaart. Het mooiste voor jullie mooiste dag! Geheel naar eigen wens verzorg ik jullie trouwkaarten. Alles is mogelijk. Stuur mij een mail met jullie wensen en maak vrijblijvend een afspraak. Lieve groet, Nienke van Kasteel.

AANBIEDING via PIT!

Nienke van Kasteel - Grafisch Ontwerp & Illustratie heeft een speciale aanbieding via PIT Maak nu vrijblijvend een afspraak en ontvang de “..en ze leefden nog lang en gelukkig” ‪#‎trouwbox‬! De box is gevuld met: - een “..en ze leefden nog lang en gelukkig” katoenen tas - een “..en ze leefden nog lang en gelukkig” notitieboekje - een “..en ze leefden nog lang en gelukkig” poster - 50% ‪#‎korting‬ op enveloppen - en meer.. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen: - ‪#‎trouwplannen‬ hebben - een afspraak met mij maken om jullie wensen m.b.t. de ‪#‎trouwkaarten‬ vrijblijvend te bespreken. Dit kan via email: nvkasteel@gmail.com, tel: 06-23971001 of door naar mijn stand te komen op de ‪#‎PIT‬ ‪#‎beurs‬! ‪#‎trouwen‬ ‪#‎bruid‬ ‪#‎trouwkaart‬ ‪#‎trouwbeurs‬ ‪#‎stadskanaal

Mijn werkwijze

• Allereerst kom ik vrijblijvend langs om jullie wensen door te nemen. Ik neem dan voorbeelden mee en verschillende soorten papier en enveloppen. Zo kunnen jullie goed zien en voelen wat mogelijk is. • Daarna ga ik precies uitzoeken hoeveel het drukken, snijden, vouwen e.d. gaat kosten. Dit krijg je op papier om een goed besluit te kunnen maken. • Bij akkoord ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie eigen, unieke trouwkaart. Deze ontvangen jullie digitaal, waarna verschillende aanpassingen nog mogelijk zijn. • Na goedkeuring van het ontwerp, bestel ik een drukproef. Zodat je de trouwkaart kunt voelen, vasthouden en ervaren. Bij ontvangst van de drukproef ontvang je ook een aantal proef-enveloppen. • Jullie kiezen een envelop en geven eventuele aanpassingen voor de trouwkaart door. • Dan gaat de trouwkaart in druk! En heb je hem vaak die week nog in huis.

Website

Nienke van Kasteel