Trouwambtenaar

Ria Fenneman

Zelfstandig trouwambtenaar

JullieMoment (zelfst.) trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Mijn naam is Ria Fenneman, geboren in het begin van de jaren zestig en sinds 2007 beëdigd en benoemd als officieel trouwambtenaar. Het trouwen, de liefde, het geluk en alles om de huwelijksdag heen, zit in mijn bloed. Het is voor mij zoveel meer dan een passie; met iedere ademhaling adem ik de magische wereld van het trouwen in en weer uit. Sinds november 2011 ben ik zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker en trouw ik stellen in binnen-en buitenland op de meest uiteenlopende locaties. Kernwoorden die bij mij passen zijn: Eerlijk, rechtvaardig, vrolijk, ontspannen, luisterend oor, relaxed, emotie met een lach en een traan, interactie, meelevend, meevoelend en veel humor.

CEREMONIE VOOR DE WET.

De trouwceremonie hoort in mijn optiek één van de hoogtepunten te zijn van de huwelijksdag, niet een zogenaamd ‘moetje’. Jullie liefde bezegelen met het prachtige Ja-woord zie ik als een groot voorrecht. Ik werk dan ook graag mee om al jullie wensen voor de ceremonie te verwezenlijken en dat kan niet gek genoeg zijn: live muziek, woorden van dierbaren, de aanwezigheid van kinderen en zelfs dieren kunnen een ontzettend mooie rol spelen bij een mooie trouwceremonie. En …………………… Niets is ONMOGELIJK!!!!

CEREMONIËLE VERBINTENIS.

In Nederland mag (bijna) overal voor de wet getrouwd worden maar jullie treffen het niet. Die ene plek die zoveel voor jullie betekent, daar geeft de gemeente nu net geen toestemming voor, Of, Jullie hebben met heel veel zorg een “eigen” trouwambtenaar uitgezocht die het huwelijk gaat voltrekken maar de gemeente geeft geen toestemming voor een trouwambtenaar van buiten hun gemeente om het huwelijk te sluiten. Of, Jullie willen gewoon op een heel ander tijdstip trouwen en niet op de tijden wat de gemeente voorschrijft. Niets is onmogelijk en ook voor deze “problemen” zijn creatieve oplossingen te bedenken. Ik denk dan ook graag met jullie mee.

JullieMoment (Babs) Ria Fenneman Zelfstandig trouwambtenaar/ Ceremoniespreker Hoofdweg 240 9621 AR SLOCHTEREN Tel: 06 – 51481528 Email: info@julliemoment.nl Site: www.julliemoment.nl  

Website

Jullie moment

Korting via PIT

Trouwboekjes omslag beschikbaar voor elke vastgelegde opdracht!