Spray Tan

Spraytan

Ramona nails and beauty

Ramona nails and beauty

Ramona nails and beauty helpt u graag bij de misschien wel belangrijkste dag in uw leven . Om samen de juiste teint te krijgen en voor natuurlijke stralende wimpers.

Spray-tan voor je huwelijksdag

Je huwelijksdag is een van de belangrijkste dagen in je leven. Je trouwfoto’s ga je ongetwijfeld nog vaak inzien, daarom is het belangrijk dat alles tot in de puntjes klopt.

Waarom spray-tan voor je huwelijksdag?

Het is de oplossing , je bent op je bruiloft gegarandeerd mooie bruin . De meeste favoriete maanden zijn de zomermaanden voor een bruiloft. Maar niet iedereen word mooie en geleidelijk aan bruin. Dat hoeft nu geen probleem meer te zijn door middel van spray-tan kan je voor je bruiloft Een mooie egale en subtiele teint krijgen die perfect bij u past voor u bruiloft.

Waarom een proef spray-tan ?

Tijdens de proef tan maken wij alvast kennis met elkaar, En kunnen we overleggen wat uw wensen zijn en wat voor bruidsjurk u draagt zodat ik u Goed kan adviseren welke kleur goed bij uw huidtype past . En de dagen na je behandeling zijn ook heel belangrijk en houden wij contact met elkaar . Samen gaan we na de tijd bepalen op welke dag het mooiste is om de spray-tan voor jullie bruiloft Te gaan doen, vaak is dit 2 of 3 dagen voor je bruiloft. Omdat vaak dan de spray-tan op zijn mooist is . Ook kunt u zien of u kleur niet afsteekt bij uw partner u kunt samen even voor een spiegel gaan staan of u neemt uw partner mee om samen een spray-tan behandeling te doen . de spray-tan is namelijk voor mannen en vrouwen .

Belangrijke tips

• Zorg voor een proef spray-tan minimaal drie weken voorafgaand van u bruiloft.
• Strapless jurk: vermijd dan de zon en voorkom natuurlijke plaatselijke verkleuring.
• Reserveer 3 dagen na dat u de proef spray-tan behandeling heeft gehad voorafgaand aan je huwelijksdag. Zodat je zeker bent van u afspraak

Feiten

Een zonnebankkuur ruim voor uw bruiloft inplannen is voorbij! Inmiddels is het voldoende bewezen dat de zonnen banken slecht zijn voor de huid. De spray-tan vloeistoffen daar in tegen niet en komen ook niet veder dan de huidcellen, en is gemaakt van verschillende planten uit de natuur . Zonne bank gaat veder dan de opperhuid en daar bouwt hij de kleur op.

Spray-tan party

Wilt u een gezellig avondje met je vriendinnen of familie voor uw bruiloft of een vrijgezelavond ?

Website

Ramona nails and beauty

Korting via PIT

Binnenkort meer info!