// De mooiste trouwbeurs van Noord Nederland ! \\

 24 januari 18.00 uur tot 21.00 uur & 25 januari 10.00 uur tot 18.00 uur

 AIRPORT EELDE

Locatie PIT trouwbeurs: zie plattegrond: Restaurant Bites & Flight Machlaan 12, 9761 TK Eelde

Entreeprijs: €5,-- per persoon. Betalingsmogelijkheden: binnenkort meer informatie over bekend!

 

Hieronder nog meer belangrijke informatie,  zoals parkeren voor u als bezoeker. ( Mochten er toch nog vragen zijn of onduidelijkheden, mail ons gerust!)

bites-en_flight_eelde-airport-Groningen_trouwbeurs_bruidsbeurs

 

// Bereikbaarheid \\

Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Groningen en is goed bereikbaar. Vanaf Groningen en Assen is de luchthaven per auto eenvoudig te bereiken via de A28 (Groningen – Assen), afrit 37.

Met de bussen van Qbuzz kun je eenvoudig Groningen Airport Eelde bereiken. Er rijdt een shuttle bus (lijn 100) tussen Groningen Airport Eelde en het centrum en centraal station van Groningen.  De bus stopt onder andere bij Groningen HS en Groningen Zuiderdiep.

Mocht je lijn 100 onverhoopt missen, dan kun je de luchthaven ook gemakkelijk bereiken via lijn 9 (Groningen - Eelde). Reizigers vanuit de richting Assen kunnen met lijn 50 (Assen - Groningen) rijden tot aan De Punt. De Punt ligt op ongeveer 0,5 kilometer van de luchthaven. Hier kun je makkelijk overstappen op lijn 9 zodat je voor de luchthaven wordt afgezet.

Kom je op de fiets? Voor de terminal staan fietsenrekken waarin je je fiets kunt stallen.

 

// Parkeren Groningen Airport Eelde \\

U kunt kiezen voor P1 P2 P3 of P4 ( lang parkeren). Parkeer tarieven bij Groningen Airport Eelde klik hier!

P1

P1 is om korte tijd te parkeren. P1 is direct tegenover de terminal gelegen, dus dit is ultra snel. Stel dat je even wat mensen wilt wegbrengen en niet zo lang op de beurs bent, dan kun je het beste op P1 gaan staan. Er is cameratoezicht.

  • Parkeer direct voor de terminal
  • In- en uitrijden op kenteken
  • Parkeerplaatsen voor mindervaliden 
  • Overzichtelijk parkeerterrein met cameratoezicht

 

 

P2

P2 is voor mensen die iets langer willen parkeren, maar die niet ver willen lopen. Ook P2 ligt in feite vlak voor de terminal, de loopafstand is ongeveer 1 minuut. P2 is dezelfde prijs als P3, maar P2 kan vol zitten. Er is cameratoezicht.

  • Beste keuze: goedkoop en dichtbij!
  • 1 minuut loopafstand van de terminal
  • Overzichtelijk parkeerterrein met cameratoezicht

 

P3

P3 is nooit vol. Hier is altijd gegarandeerd plek. Uniek aan dit parkeerterrein is dat het wordt afgesloten als het vliegveld sluit. De loopafstand is ongeveer 5 minuten. Je kunt op P3 met creditcard of pinpas betalen bij de parkeerautomaat. Er is cameratoezicht.

  • De meest voordelige tarieven
  • Terrein wordt afgesloten tijdens sluiting luchthaven
  • Overzichtelijk parkeerterrein met cameratoezicht

 

/ Gaderobe \

Tijdens de PIT trouwbeurs is er een gaderobe beschikbaar, maar deze is wel onbeheerd.

/ Mindervalide \

Op P1 zijn er parkeer plaatsen voor mindervalide. Ook kunt u aan de rechterzijde van de entree van Bites & Flight het restaurant betreden. Natuurlijk zijn er ook invalide toilets in de hal van Bites en Flight te vinden.

/ Restaurant\

Tijdens de PIT trouwbeurs is het restaurant gewoon geopend. Zo kunt u heerlijk een kopje koffie of thee drinken. En genieten van de trouwbeurs!

PIT, Partners In Trouwen is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor schade toegebracht door storm, brand of buitengewone omstandigheden. Partners In Trouwen is op geen enkele manier aansprakelijk voor letsel of schade aan de standhouder en zijn medewerkers of bezoekers van de trouwbeurs

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
error: We hebben liever niet dat je deze actie uitvoerd!