PIT Beurs 2017

Zaterdag 30 september van 18.00 uur tot 21.00 uur en zondag 1 oktober 2017 van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Een bruidsbeurs met PIT!

De PIT( Partners In Trouwen) bruidsbeurs is geen gewone bruidsbeurs: Nee zeker niet…een bruidsbeurs beleving, waar je volledig in een andere sfeer komt!

Op moment van aankomst start de belevenis! Bij het langste museumspoorlijn van Nederland, de S.T.A.R, wat al op zich een unieke setting is met een treinstation en de gerestaureerde treinen, vind je volop inspiratie voor je bruiloft! In de meer dan 60 meter lange trein loods zal PIT dit jaar de bruidsbeurs organiseren! Voor het 5de jaar op rij heeft PIT voor jullie meer dan 30 gespecialiseerde bedrijven uit het Noorden geselecteerd. Met passie voor hun vak, geven zij aanstaande bruidsparen graag inspiratie over wat allemaal mogelijk is voor de mooiste dag!

PIT staat voor vakmanschap -uniek- spectaculair - bijzonder- gemoedelijk - innovatief - gezellig - passie. Leuke, enthousiaste ondernemers die helpen om jullie bruiloft te organiseren!
De beste bedrijven uit het Noorden,waarvan een uit elke branche, o.a. een bruidskapster, edelsmid,bloemist, fotograaf, grafisch ontwerpster, trouwlocatie en bruidsjurken. Te veel om op te noemen, dus kom een kijkje nemen.
Leuk om te weten, de entree is gratis en voor a.s. bruidsparen met jonge kinderen: er is kinderopvang aanwezig.

Locatie:

S.T.A.R. Stichting Stadskanaal Station Stadskanaal/ PIT bruidsbeurs: Stationsstraat 3 9503 AD Stadskanaal Bij binnenkomst te Stadskanaal volgt u de borden " Museumspoorlijn S·T·A·R." Tip: TomTom e.a. GPSers, zoeken op postcode anders komt u in Nieuw Buinen.

Beurstijden

De PIT bruidsbeurs 2017 is geopend op zaterdag 30 sept van 18.00 uur tot 21.00 uur en zondag 1 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur. GRATIS ENTREE!!