Pers en Bloggers

Pers en Bloggers welkom!

 

Super dat jullie willen schrijven over de PITbruidsbeurs.

Hieronder hebben wij het persbericht en beeldmateriaal om te gebruiken.

Een bruidsbeurs met PIT!  

De PIT( Partners In Trouwen) bruidsbeurs is geen gewone bruidsbeurs:  

Nee zeker niet…een bruidsbeurs beleving, waar je volledig in een andere sfeer komt!

Op moment van aankomst start de belevenis! Bij het langste museumspoorlijn van Nederland, de S.T.A.R, wat al op zich een unieke setting is met een treinstation en de gerestaureerde treinen, vind je volop inspiratie voor je bruiloft! In de meer dan 60 meter lange trein loods zal PIT dit jaar de bruidsbeurs organiseren! Voor het 5de jaar op rij heeft PIT voor jullie meer dan 30 gespecialiseerde bedrijven uit het Noorden geselecteerd. Met passie voor hun vak, geven zij aanstaande bruidsparen graag inspiratie over wat allemaal mogelijk is voor de mooiste dag! PIT staat voor vakmanschap -uniek- spectaculair - bijzonder- gemoedelijk - innovatief - gezellig - passie. 

Leuke, enthousiaste ondernemers die helpen om jullie bruiloft te organiseren!

De beste bedrijven uit het Noorden,waarvan een uit elke branche, o.a. een bruidskapster, edelsmid,bloemist, fotograaf, grafisch ontwerpster, trouwlocatie en bruidsjurken. Te veel om op te noemen, dus kom een kijkje nemen.

Zaterdag 30 september van 18.00 uur tot 21.00 uur en zondag 1 oktober 2017 van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Leuk om te weten, de entree is gratis en voor a.s. bruidsparen met jonge kinderen: er is kinderopvang aanwezig.

www.partnersintrouwen.nl

Noot voor de redactie en bloggers: Hoge resolutie beeldmateriaal kan aan worden gevraagd via partnersintrouwen@gmail.com En voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met: Ineke Pals ( de Bruidssalon) Tel 0599 620994