Pedicure

Pedicure

More for Feet

De belangrijkste dag van je leven zonder pijnlijke voeten.

De belangrijkste en mooiste dag van je leven ga je beleven met prachtige kleding maar ook vooral mooie schoenen. Zowel voor de bruid als bruidegom dragen deze dag vaak de mooiste schoenen maar zitten vaak toch iets ongemakkelijk met aan het einde van de dag toch wel heel erg vermoeide voeten en benen en erg veel pijn doen en vaak ook dikke blaren. Daarover kun je allerlei tip and tricks krijgen om deze dag zo probleemloos mogelijk door te komen. Dir kan variëren van een blaren pleister tot drukverlagende zooltjes. Vraag gerust gratis vrijblijvend advies voor jou bruiloft zowel voor de bruid als bruidegom moet deze dag niet alleen met je hoofd in de wolken maar op lopen op wolken een fijn gevoel zijn.

Zorg van de voeten

De zorg voor de voeten is erg belangrijk ook wanneer je gezond bent of wat ouder wordt ze dragen ons tenslotte bijna ons leven lang. Bij iedere stap die we zetten heeft de voet erg veel te verduren daarom is ook wanneer je gezond bent je voeten heerlijk cosmetisch laat verzorgen. wil je zelf je voeten verzorgen is het ook geen probleem vraag bij de pedicure om de goede producten en luister naar de tips!

Medisch pedicure

Medisch pedicure Hennie, de mensen die diabetes, reuma of andere voetproblemen hebben kunnen bij mij terecht. Afhankelijk van de verzekering en de vergoedingen die deze verzekering daarvoor geeft kan de factuur worden gedeclareerd bij de ziektekosten verzekeraar.(vraag dit altijd na bij uw eigen verzekering) Daarnaast ben ik gecontacteerd bij het GHC (Groninger huisartsen coöperatie) en de podotherapeuten H&l (Refaja ziekenhuis)en Erna läken podotherapie dat wil zeggen dat ik bekend ben bij de huisartsen en podotherapeuten om de diabetes die recht op voetzorg hebben mag en kan behandelen. Ik ben Bij de brancheorganisatie Provoet aangesloten. Meer informatie: www.provoet.nl . Ik ben ook ingeschreven in het register voor pedicures van Procert www.procert.nl

Sport-pedicure

Sinds voorjaar 2016 opgeleid tot sport-pedicure. In deze opleiding leer je om te gaan en het herkennen van blessures in de sport maar ook het adviseren en controleren van goed schoeisel. Maar ook vooral problemen op te lossen voor sporters met pijn die op het punt staan een grote prestatie te leveren. Een voetballer met een pijnlijke nagel of een wandelaar of hard loper met een blaar vrijwel overal is een oplossing voor. De Sportpedicure is een verbijzondering van de Medisch pedicure, net zoals bijvoorbeeld de Sportfysiotherapeut een verbijzondering is van de “gewone” fysiotherapeut. Daar waar we kunnen zullen we elkaar aanvullen en zo nodig verwijzen.

Medical tape

Medical tape kan worden toegepast bij veel verschillende soorten klachten. Toepassingen van de tape zie je tegenwoordig vooral terug in de sportwereld. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om gewrichten te ondersteunen, of spieren te beïnvloeden om spanningstoename óf juist afname te realiseren. Niet alleen in de sport maar ook in het gewone dagelijkse leven ondervinden we wel een ergens last van hooikoorts of een carpaal tunnel deze zijn te behandelen met medical tape. Klachten nemen af of verdwijnen helemaal. De tape kan ook gebruikt worden voor houdingscorrectie, zwelling reductie, pijnvermindering en het verbeteren van de huidconditie bij bijvoorbeeld littekens en hooikoorts. Medical taping is dus enorm veelzijdig. Niet alle therapeuten worden echter voor alle aspecten van de tape geschoold, vraag dus naar de mogelijkheden bij jouw behandelaar.”

Website

Pedicure Hennie

Korting via PIT

Bruid en bruidegom behandeling. Voeten bad in dode zeezout. Een heerlijks voetschub. Totale voetbehandeling. Eventueel nagels lakken. Korte voet massage:Slechts € 35.00 PP