Lekker-Bakkie

Lekker Bakkie 

Koffie op locatie

Koffie op je (Festival)Bruiloft / Huwelijk.

Koffie van LekkerBakkie op je Bruiloft, een aanrader! Heerlijke koffie op de locatie van bijvoorbeeld de plechtigheid, of het nu een Festival bruiloft is of een trouwerij in een pittoresk zaaltje LekkerBakkie heeft een passende mobiele koffiebar. Want zegt nou zelf, ook tijdens "je grote dag" kan je niet zonder een fantastische kop koffie. Cappuccino, Espresso of toch een Americano, de Barista maakt het ter plekke voor je. LekkerBakkie verzorgt doormiddel van omgebouwde Oldtimers als mobiele espressobarren voor een leuke eye-cather op je bruiloft. Onze voertuigen zijn; een karakteristieke Franse koffie auto, een charismatische Italiaanse driewieler als koffiebar, en een oerhollandse Gazelle bakfiets met espresso machine.

“(een) LekkerBakkie en een Trouwerij, dat is een goed Huwelijk”

Samenvattend: "(een) LekkerBakkie en een Trouwerij, dat is een goed Huwelijk"
Hieronder hebben we de voordelen nog even op een rijtje voor je gezet:

•Koffie op locatie tijdens je Bruiloft/Trouwerij/Huwelijk.

•Keuze uit Koffie-specialiteiten o.a. Espresso, Cappuccino en Americano.

•Je hoeft zelf geen extra Barista inhuren, LekkerBakkie regelt het.

•Keuze uit 3 mobiele koffie barren, gebouwd in de stijl van foodtrucks.

Wat kost het, Koffie op je Huwelijk?

Je gaat trouwen en je wilt de koffie goed verzorgt hebben? LekkerBakkie is gespecialiseerd in Koffie op locatie, dus verzorgen wij ook natuurlijk graag de lekkerste koffie op je Bruiloft / Huwelijk / Ceremonie. LekkerBakkie werkt met maatwerk. Wij stemmen de prijs altijd af op jou wensen. De prijs wordt berekend aan de hand van de duur (de tijd) inhuren van de koffie op locatie en het aantal gasten. Wij zijn van mening dat Koffie niet op een trouw feest niet mag ontbreken en helpen graag bij het realiseren er van!

Waarom Koffie op je Trouwfeest?

•LekkerBakkie verzorgt heerlijke koffie op locatie

•De gehele dag op champagne leven gaat niet!

•Het geeft een extra beleving en een gave aankleding op uw (buiten)bruiloft.

•Het is een zorgeloos pakket, een barista is de gehele dag voor u en uw gasten beschikbaar.

•Jullie gasten verdienen aandacht! Wat is er nu fijner dan af en toe een goede kop koffie, espresso, cappuccino of thee te kunnen halen?

Wil je een offerte op maat / meer info? Heb je een leuk idee? Alles is welkom; stuur een e-mail (info@lekker-bakkie.nl). Bellen of een Whatsapp berichtje kan natuurlijk ook.

LekkerBakkie, Koffie en Thee op je Trouwfeest.

Wanneer je gaat trouwen mag kwalitetis Koffie natuurlijk niet ontbreken, maar echt goede Thee evenmin zo. LekkerBakkie neemt naar je Bruiloft speciale Thee mee. We hebben een verschillende verse soorten Thee die je zelf kunt scheppen, en daarnaast hebben we een speciale lijn van Pickwick met heerlijke smaken als; Munt, Bosvruchten, Earlgrey, Groene thee limoen & Rooibos.

Daarnaast hebben we een bijzonder variatie aan losse thee soorten:

•Bergthee
•Zwarte Thee
•Appel Citroen
•Moeders Zorg
•Bosvruchten
•Rooibos Vanille
•Verse Muntthee (Zomer's in overleg)

Op deze manier is de Koffie maar ook zeker de Thee goed geregeld op je huwelijk.

LekkerBakkie, voor koffie op locatie met Foodtrucks en een Barista.

LekkerBakkie, Heerlijke Koffie op Locatie Wij verzorgen graag heerlijke koffie op locatie, of het nu gaat om een bedriifsfeest of bijvoorbeeld een trouwerij wij maken met zorg bereide kwaliteits koffie. LekkerBakkie heeft een gevarieerde keuze aan koffiewagens, namelijk; Citroën Acadiane, Moto Guzzi of Gazelle bakfiets. Onze voertuigen zijn allemaal ingericht als mobiele espressobarren en hebben alleen een stroompunt (230v) nodig om koffie te kunnen maken.

Vers gemalen koffie!

LekkerBakkie geeft u de vrijheid om de aandacht aan uw klanten te geven, terwijl wij ze verzorgen met een vers gemaakte koffie. De mobiele espressobarren van LekkerBakkie zijn door de geringe grootte zowel binnen als buiten inzetbaar. Voorbeelden van waar een koffiewagen kan worden ingezet zijn; bedrijfsfeesten, personeelsfeest, themafeest, bruiloften, festivals, open-dagen, verjaardagen. Kortom LekkerBakkie biedt vele mogelijkheden voor het verzorgen van koffie op locatie. Benieuwd naar de prijzen koffie op locatie van LekkerBakkie , kijk dan snel op onze prijzen pagina. Je wilt een vrijblijvende offerte, dat is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Waarom een mobiele espressobar van LekkerBakkie?

✓ De koffie is overheerlijk

✓ We werken met gezellige Barista's

✓ U heeft tijd voor uw gasten / klanten

✓ De koffiewagens van LekkerBakkie zijn blikvangers

✓ Wij zijn flexibel en luisteren naar de klant

Koffie op Locatie van LekkerBakkie.

Je wilt koffie op locatie, of het nu je trouwfeest is of een opening van een nieuw gebouw, LekkerBakkie regelt het. Wij zorgen er voor dat je zorgeloos bezig kunt zijn met waar jij goed in bent. Uw gasten / klanten worden ondertussen voorzien van één van de Koffie- of Theespecialiteiten door ons. Je wilt graag Koffie op Locatie via LekkerBakkie regelen en je wilt weten wat we nog meer bieden? LekkerBakkie kan ook gebak meenemen. We hebben verschillende soorten gebak in ons assortiment. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit de meest lekkere soorten cake/Groningerkoek, maar ook gebak met je bedrijfslogo. Kortom LekkerBakkie verzorgd doormiddel van een van de mobiele koffiebarren heerlijke koffie op locatie. We hebben alleen een stroompunt nodig om de lekkerste Italiaanse koffie specialiteiten te kunnen maken. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid aan om je gasten / klanten van een lekker kwaliteits gebakje te voorzien.

Website

Lekker bakkie

Korting PIT

Binnenkort meer!