Kinderbruidskleding

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Ieder meisje en jongetje verdient het om ook te stralen en te genieten als een echte prins(es) op de mooiste dag. Sofiefee biedt voor de jonkers prachtige pakjes en voor de bruidsmeisjes mooie betaalbare bruidsjurkjes met prijzen tot maximaal € 99,95 in de categorie van 0 tot 12 jaar. Daarnaast is er de Sofiefee exclusieve lijn met bruidsmeisjes jurken en bruidsjonkerpakken.

Accessoires

Om de outfit helemaal af te maken kan je bij Sofiefee ook terecht voor de diverse accessoires voor de jongens en meisje, denkende voor de jongens aan; schoenen, overhemden, losse gilletjes en stropdassen en bij de meisjes aan; schoenen, bolero, panty en haaraccessoires.

Webshop

Sofiefee heeft een mooie webshop met bovendien de mogelijkheid om in onze showroom in Leek (Lage Traan 4 te Leek nabij Groningen) de kleding te komen passen op afspraak!! Wij werken op afspraakbasis in de showroom, zodat wij de tijd hebben voor u en de kinderen. Het passen is het leukst om dat samen met de familie / vrienden te doen. Wij geloven dat we hiermee de service bieden die wij voor ogen hebben. Kortom: maak op tijd uw pasafspraak en maak er een mooi moment van!

Website

Sofiefee

Korting via PIT

Bij het maken van een afspraak krijgt u een panty of stopdas cadeau!