Huwelijksreis

Personal Touch Travel

Rianne Bessembinders, Personal Touch agent!


 

Huwelijksreis

Je huwelijksreis is de kroon op de mooiste dag uit het leven van het bruidspaar. De huwelijksdag zelf vraagt altijd veel organisatie, waardoor er minder tijd is om de ideale reis te plannen. Maar wist je dat de organisatie van jullie ideale huwelijksreis geen extra moeite of geld hoeft te kosten? Mijn naam is Rianne Bessembinders en als persoonlijk reisadviseur neem ik jullie alle werk uit handen. Zodat jullie op reis kunnen gaan zonder zorgen.

Jullie ideeën en wensen

Jij en je (toekomstige) man of vrouw hebben vast al wel ideeën over de ideale locatie voor jullie huwelijksreis. Of dat nu een idyllische reis op de witte stranden van de Seychellen is of genieten van elkaar in een romantische stad zoals Parijs, een en op maat samengestelde rondreis door de Verenigde Staten of een low budget backpack avontuur in Australië. En ook een budget hebben jullie vast al in het hoofd. Meer energie hoeven jullie niet te steken in de organisatie van de reis!

Contact met de adviseur Rianne Bessembinders

Bel of mail mij en ik kom op afspraak langs wanneer het jullie uitkomt. Tijdens het contact bespreken wij de ideeën, wensen en budget voor de ideale huwelijksreis. Ik biedt jullie vervolgens op maat gemaakte suggesties voor jullie huwelijksreis. Omdat ik vanuit huis werk, ben ik niet gebonden aan openingstijden. Ook een afspraak 's avonds of in het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Geen extra kosten!

Omdat ik aangesloten ben bij Personal Touch Travel maakt dat ik gebruik kan maken van de gezamenlijke inkoop van de franchiseformule en professionele systemen om de beste reizen samen te stellen. Deze dienstverlening kost jullie niets extra!

Veilig en betrouwbaar

Personal Touch Travel is aangesloten bij SGR en ANVR. Je kunt dus uitgaan van kwaliteit en hebt de garantie dat ik als persoonlijk reisadviseur er altijd voor jullie ben, voor, tijdens en na de reis. Bovendien kan ik altijd terugvallen op het betrouwbare (kennis)netwerk van Personal Touch Travel.

Voordelen:

• Reisadvies aan huis op uw gewenst tijdstip (of via telefoon/mail) • Persoonlijk advies van een ervaren reisadviseur • Prijzen zijn gelijk aan die van de reisbureaus (u betaalt niets extra) • Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR.

Geen zorgen over jullie ideale huwelijksreis: schakel mij als persoonlijk reisadviseur in!

Website

Rianne Bessembinders