Bruidsmode

De Bruidssalon Stadskanaal

Het maakt niet uit hoe je trouwt, maar er staat wel één ding voorop: Jij speelt samen met je partner de absolute hoofdrol. Er is geen kledingstuk waar zoveel gevoel inzit als in je trouwjurk. Voordat je op zoek gaat naar de trouwjurk van je dromen heb je alvast gekeken in een tijdschrift, tv-programma’s en op het internet voor ideeën voor je bruiloft. Op deze manier ben je dan ook op onze site beland.
Ben je opzoek naar een ruime collectie bruidsjaponnen dan zit je bij ons goed. Wij hebben voor elk budget een mooie trouwjurk. Bij ons kun je de laatste trends zien in bruidsmode. Wij hebben een mooie collectie voor 2015 samengesteld van diverse gerenommeerde bruidsmode fabrikanten en ateliers.

Atelier

Het atelier is een van de belangrijkste onderdelen van de winkel. Immers aan iedere jurk moet iets gebeuren. Dat kan alleen maar gebeuren door onze vakkundig opgeleide coupeuses . Zij werken met hart en ziel aan je bruidsjurk om alle veranderingen door te voeren. Vergeet niet dat ieder kraaltjes er weer met de hand moet worden aangezet, werk dat engelengeduld vraagt.

Vermaken?

Als er iets aan de japon vermaakt moet worden dan berekenen wij deze niet. (Dit geldt niet voor jurken uit de outlet collectie) Tenzij er speciale vermakingen gaan plaats vinden die veel tijd en aandacht vragen. Wij geven je hier graag een indicatie over.

Speciale wensen

Heb je speciale wensen of wil je je droomjurk geheel volgens eigen ontwerp laten maken, dan is dat bij ons ook geen probleem. Onze modeontwerper geeft je graag advies en maakt DE jurk voor je.