Bruidsboeket

Bloemist

&bloemen

 

Het is jullie dag!

De trouwdag, daar willen jullie rustig over nadenken. Misschien zelfs vast een beetje over dromen. Wij inspireren jullie vast, voordat het zover is…..

Dat betekent een mooie jurk, een mooi pak, champagne, taart en natuurlijk bloemen! Ook voor de styling van al uw bruidsbloemen bent u van harte welkom bij &bloemen. Wij maken HET boeket, uw bruidsboeket, maar ook voor de corsages en de aankleding van uw trouwlocatie kunt u bij ons terecht. Door de extra aandacht die &bloemen geeft ontstaat er aan de hand van uw wensen altijd een bijzonder en persoonlijk eindplaatje.

Japan

Karien heeft na haar afstuderen, enkele maanden in Kyoto, Japan gewerkt.

”Deze ervaring neem ik nog elke dag met mij mee. De eenvoud en rust heb ik mee teruggenomen in mijn winkel. Het proberen om de bloem het zo veel mogelijk zelf te laten doen. Niet opsmokken door er andere materialen aan toe te voegen. De natuur is al mooi genoeg van zichzelf”, aldus Karien.

Ook heeft ze in Kyoto veel gewerkt aan trouwboeketten, bruidsboeket, en alle andere bruidsbloemen. Soms wel acht trouwerijen op 1 dag. Van mega grote bloemstukken bij de ingang van de kerk, tot een dank boeket voor de ouders.

Bloemist met een visie!

Karien Niemeijer is de trotse en vooral enthousiaste eigenaresse van &bloemen.Ze staat vol passie en vrolijkheid in haar winkel. Elke dag krijg ze nieuwe verse producten in haar winkel. Hierdoor is ze steeds enthousiast om mooie dingen te maken. De winkel van &bloemen wordt gekenmerkt door sfeer, ruimte en natuurlijke bloemen en planten. Karien: “Ruimte en overzicht is heel belangrijk in een winkel. Zodat de producten die in de winkel staan gepresenteerd het beste uitkomen in de ruimte.” Tijdens de gesprekken voor bruidsbloemen staat de klant volledig centraal. Een speciale hoek in de winkel is ingericht om rustig door prachtige boeken te bladeren.

Geheel naar je eigen wensen!

Tijdens een gesprek luistert Karien graag naar haar klanten. Hun wensen en budget staan volledig centraal. Een stukje van de winkel is zo ingericht dat klanten rustig kunnen bladeren in de boeken over bruidsbloemen. Door het luisteren naar de wensen van de klant, komt Karien erachter wat ze wel en ook zeker wat ze niet willen. Zo ontstaat voor ieder bruidspaar hun unieke bruidsbloemen. Je bruidsbloemen staan niet in een boek, die gaan we samen bij elkaar zoeken.

Website

&bloemen