Ballonnendecoratie

Ballonnendecoratie Assen

Ballonnen bij je bruiloft zijn mooi, vrolijk, grappig, uniek en natuurlijk feestelijk!
Bij Ballonnendecoratie Assen willen wij graag dat de ballonnen passen bij jullie. Dus helpen wij zoeken naar de juiste kleur en de juiste decoratie.

 

Ballonnenboog of pilaar

Een boog van ballonnen kun je maken van één of meerdere kleuren. Je kan kiezen voor een standaard, een speciale boog of eentje in de vorm van een hart. Een ballonnenpilaar of ‘topiary’ buiten voor je feestlocatie straalt ook een feestelijk welkom uit!

Trosjes

Ballonnentrosjes staan vrolijk op de (sta)tafels in jullie trouwlocatie. Natuurlijk kun je ze ook op de grond zetten of ergens aan bevestigen. Het aantal en de kleuren stel je zelf samen! De ballonnen zijn gevuld met helium en blijven zweven tot het eind van jullie feest.

Speciale decoraties

Een boog met heliumballonnen plaats je bijvoorbeeld boven je kadotafel of bij jullie stoelen tijdens het eten. Je zult het aantal complimenten niet meer kunnen tellen!

Diverse decoraties

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor ballonnendecoraties. Wanneer jullie zelf ideeën hebben zijn die natuurlijk welkom. En anders denken wij graag mee!

Bubble Ballonnen

De tekst en de slingers van deze ballonnen worden door ons met de hand gemaakt. Daardoor wordt het jullie eigen persoonlijke decoratie! Je zet ze bijvoorbeeld aan weerszijden op de grond tijdens de huwelijksceremonie, op tafel in je feestlocatie, of bij de ingang om iedereen welkom te heten!

Extra korting!

Binnenkort meer info over de korting via PIT