Aansluiten als PIT -lid

Welkom ondernemer uit de trouwbranche!

Bedankt voor uw interesse in PIT!

PIT– is een samenwerking van diverse bedrijven uit Groningen en Drenthe die een complete invulling kunnen geven aan een huwelijksdag. Van bruidsmode tot trouwvideo, van bloemen tot feestlocatie, van ballonnen tot bruidstaart, van make-up tot huwelijksreis, etc.

Onvergetelijk dag!

PIT helpt bruidsparen hun unieke mooiste dag onvergetelijk te maken! Want bruidsparen worden overspoelt met bedrijven die allemaal iets kunnen betekenen op jullie bruiloft. Als je op internet surft, kun je zelfs door de bomen het bos niet meer zien. Het zijn allemaal sites, het ene bedrijf nog mooier dan de andere…Maar welke moet je nu kiezen?

Maar welke moet je nu kiezen?

PIT heeft zich daarom gebundeld; geselecteerde en unieke bedrijven uit de trouwbranche. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Uit elke branche heeft PIT 1 bedrijf geselecteerd als deelnemer; zodat aanstaande bruidsparen direct kunnen zien waar je het beste je pak kan kopen of welke bloemist je moet zijn als je de mooiste bruidsbloemen zoekt. Wij bieden onze leden dan ook branche exclusiviteit aan. Maar ook kunnen de bruidsparen een huwelijksnacht boeken bijzonder B&B! Een makkelijk overzicht van unieke bedrijven van alles wat je nodig bent voor de mooiste dag!
Op de website van PIT geeft de kans aan bedrijven om zich te presenteren. Aanstaande bruidsparen kunnen alle bedrijven zien die lid zijn van PIT. Makkelijk en overzichtelijk kan het bruidspaar zien hoe elk bedrijf zich presenteert!

Informatie pakket!

Informatie over deelname en lid worden van PIT + de voorwaarden kun je op aanvraag verkrijgen. Wij beoordelen de bedrijven op hun online presentatie: website / Facebook / Twitter / Instagram en Pinterest en natuurlijk de motivatie!3. Als we enthousiast zijn over wat we zien ontvang u per post/ of per email een pakket, daarin vind u de informatie die u nodig heeft + inschrijfformulieren. Wij proberen z.s.m. de email te behandelen, wij hebben namelijk allemaal een eigen bedrijf buiten PIT. Mocht u vragen hebben of interesse hebben in de samenwerking PIT dan zien wij graag uw reactie tegemoet!
Mail ons via het email adres hiernaast voor meer informatie. partnersintrouwen@gmail.com